Jurida - Jurida

Jurida

 • Skräddarsytt av jurist
  Det är alltid en jurist som upprättar ditt avtal
 • Nöjdhetsgaranti
  100% nöjd eller pengarna tillbaka
 • Kostnadsfri rådgivning
  Alltid kostnadsfri juridisk vägledning inför ditt köp
 • Alltid fasta priser
  Du får alltid veta fast pris innan köpet

En bostadsaffär är på många sätt en känslomässig transaktion. Inte helt sällan sker den i samband med en förändrad familjesituation. Vi märker ofta att våra kunder inte riktigt har de juridiska förutsättningarna klara för sig, vilket riskerar att man genomför bostadsaffären på ett sätt som kan ge oanade konsekvenser. Därför har vi valt att samarbeta med Jurida som hjälper dig med de juridiska förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Jurida är en juristbyrå som erbjuder juridiska avtal till ett av marknadens lägsta priser. Detta är på grund av att deras verksamhet är Online, vilket gör att de kan hålla nere kostnaderna och erbjuda bra priser på sina avtal. Alla avtal som skrivs via deras tjänst granskas av en jurist för att säkerställa kvalité och att rätt information finns med.

Vi har ett samarbete med Jurida som hjälper våra kunder att se vad de har för behov av familjejuridik för att minska risken för missförstånd och andra negativa överraskningar. Jurida erbjuder högkvalitativ hjälp med familjerättsliga avtal på ett effektivt och lättillgängligt sätt genom att man nås både digitalt och via telefon. Jurida kan bland annat hjälpa dig att upprätta: samboavtalbodelningsavtaltestamente och äktenskapsförord via deras plattform på ett sätt som tryggar boendet om något oförutsett händer som ändrar förutsättningarna. Vid frågor och funderingar om familjejuridik kan du alltid ringa eller chatta med Jurida som alltid står redo att hjälpa dig med dina behov.

Vi erbjuder en helt gratis behovsanalys hos Jurida där de undersöker om du redan har de juridiska förutsättningar som du vill ha, eller om du bör upprätta något avtal. Behöver du upprätta avtal får du dessutom 15% rabatt. Fyll i namn och kontaktuppgifter här för en gratis behovsanalys. *

* Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlar uppgifterna till Jurida som kontaktar dig för att kunna ge dig behovsanalysen.

Ange dina uppgifter nedan för att ta del av erbjudandet:

Köp nu! Betala senare med