Medarbetare arkiv - Jurida

Arkiv: Medarbetare

Sandra Jona

Som juriststudent är jag nyfiken och ser det verkliga behovet av familjerättsliga avtal i ett samhälle som är under ständig förändring. Det är båda inspirerande och viktigt att kunna hjälpa människor med att bespara tid, pengar och onödiga konflikter.

 

Marina Storelv Karlsen

I mitt arbete som Jurist värdesätter ja en öppen och ärlig dialog med mina klienter. Att kunna göra juridiken och i synnerhet familjerätten mer lättillgänglig och mindre kostsamt är min största drivkraft. Jag hjälper dig gärna i förebyggande syfte för att undvika framtida konflikter.

Amanda Sörensen

Mitt uppdrag är att hitta spännande samarbeten med företag, förbund, organisationer och föreningar, där ni kan erbjuda era kunder/medlemmar ett av Sveriges bästa juridiska erbjudande. Jag brinner för att hitta kreativa lösningar.

Martin Kramar

Jag vill kunna erbjuda ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att upprätta avtal på, där du som klient ska lita på ett professionellt och personligt bemötande. Tanken med Jurida är att skapa en digital juridisk plattform där man är säker på att det alltid är en erfaren jurist bakom jobbet.

Arkiv

Köp nu! Betala senare med