Vanliga frågor

Hur funkar det?
Det är enkelt!

  1.  Välj önskat avtal på sidan ”Våra avtal”.
  2.  Skriv in villkoren för avtalet, sedan betala och skicka.
  3. En jurist upprättar ett juridiskt korrekt avtal.
  4. Avtalet skickas via mejl eller brev inom 48 timmar.Om något inte skulle stämma, korrigerar vi det kostnadsfritt i 14 dagar!
Vad är det för skillnad mellan Jurida och andra avtalstjänster online?

Hos oss är det alltid en jurist som skriver avtalet anpassat efter dina behov, vi använder oss aldrig av datorer eller script som skriver dina avtal automatiskt.

Om ett avtal inte lever upp till formkraven är avtalet att betrakta som ogiltigt och i vissa fall kan det räcka med att ett ord är felstavat eller att en mening är felformulerad. Därför säkerställer en jurist ett juridiskt korrekt avtal som därmed kan minska riskerna för eventuella framtida tvister.

Hur betalar jag?
Du betalar alltid säkert på Jurida.se med Klarna Checkout där du kan välja att betala direkt med kredit/bankkort via Mastercard, Visa och Amex. Du har också möjlighet till att välja faktura med eller utan delbetalning. Läs Klarnas villkor här.

Get smoooth. Köp det du vill. Betala hur du vill med Klarna.
Det är du som shoppar, så du bestämmer hur du vill betala. Varje gång du shoppar hos oss kan du välja Betala nu, Betala senare eller Dela upp med Klarna. Det är smoooth.

Get smoooth. Få dina varor först. Betala senare med Klarna. 
Välj Betala senare med Klarna och få dina varor innan du betalar. Smoooth, eller hur?

Get smoooth. Hos oss kan du dela upp dina betalningar med Klarna. 
Dela upp dina betalningar istället för att betala allt med en gång. Välj Dela upp med Klarna i kassan nästa gång du shoppar hos oss. Det är smoooth. 

Är det säkert att upprätta avtal hos Jurida?
Självklart. Vi på Jurida har lång erfarenhet av familjerätt och är väl medvetna om vikten av säkerhet och diskretion. Vi tillämpar tystnadsplikt för samtliga kunder och lämnar aldrig ut kunduppgifter till obehöriga (Läs mer om behandling av personuppgifter i vår Integritetspolicy).
Hur vet jag vilka avtal jag behöver?

Om du är osäker på vilka avtal du behöver kan du alltid kontakta oss för en familjejuridisk behovsanalys, självklart helt kostnadsfritt.

Du når oss på 0771-777 999

Jag vill inte skriva avtalet Online. Finns det andra sätt?
Ja, vi anpassar oss helt och hållet efter dig. Därför kan du skriva avtalet här online eller via telefon. Du bestämmer.

Du har även möjlighet att träffa oss på vårt kontor, för tillfället endast i Stockholm (extra kostnad tillkommer).

Jag har fått mitt avtal, men är inte nöjd. Hur gör jag?

Du kan ändra i ditt avtal fritt i 14 dagar efter utskick, vill du göra detta ringer du till 0771-777 999 eller skriver till info@jurida.se.

Varför kan jag inte skriva avtalet själv eller använda Gratismallar?

Mallar som är Gratis och avgiftsbelagda bör undvikas om du inte är säker på att de följer samtliga lagkrav. Om avtalet inte lever upp till lagkraven är avtalet att betrakta som ogiltigt. I vissa fall kan det räcka med att ett ord är felstavat eller att en mening är fel formulerad.

Vi säkerställer att du får igenom dina önskemål för att du ska känna dig trygg med avtalet samt minska risken för eventuella framtida tvister. Chansa aldrig när det kommer till juridiken, då det kan ha stora konsekvenser för dina nära och kära.