Är det säkert att upprätta avtal hos Jurida? - Jurida | Avtal online

Vanliga frågor om Jurida

Är det säkert att upprätta avtal hos Jurida?

Vi som jobbar på Jurida har lång erfarenhet av familjerätt. Vi är alltså väl medvetna om vikten av säkerhet och diskretion vid avtalsskrivande. Som juristbyrå är din trygghet en prioritet. Det är alltså självklart säkert att upprätta avtal hos oss på Jurida.

upprätta avtal

Trygghet

Vi som arbetar här på Jurida är utbildade, och vi är experter inom vårt område. Det är alltså alltid en jurist som upprättar de avtal du väljer att skriva hos oss. För oss är det otroligt viktigt att du som kund känner dig trygg och bekväm med det avtal du valt att upprätta. Vi har alltid stor respekt för dina ärenden. Därför anpassar vi alltid avtalen för just dig och dina personliga önskemål. Hos oss är det därför aldrig automatisk skrivna avtal från datorer eller script vi säljer, utan vi skräddarsyr och anpassar alltid avtalen efter dig.

Upprätta avtal online

Den digitala karaktär som Jurida har är ett sätt för oss att underlätta dina juridiska ärenden. Genom att skriva avtal online hos oss blir det enklare, smidigare och mindre tidskrävande för dig som kund att upprätta avtal – utan att din säkerhet och integritet äventyras. Vi ser alltså alltid till att du som kund är trygg och nöjd när du väljer att upprätta avtal online hos oss på Jurida.

Integritet och personuppgifter

Som juristbyrå är det också självklart att din integritet skyddas när du är kund hos oss, det är som sagt en prioritet. Vi tillämpar alltid tystnadsplikt för samtliga av våra kunder och lämnar aldrig ut kunduppgifter till obehöriga. Vill du läsa mer om säkerhet och integritet kan du se mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår Integritetspolicy. Våra jurister håller alltid hög säkerhet och diskretion för att du ska kunna känna dig trygg hos oss.

 

Skulle du ha några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor!

Fler vanliga frågor
Vi skräddarsyr ditt avtal efter dina behov Marina Storelv Karlsen Jurist

Så här funkar det

1

Svara på frågor

Svara på frågorna i vårt avtalsformulär. Betala sedan tryggt och smidigt med Klarna.

2

Jurist upprättar avtalet

En Jurist skräddarsyr avtalet åt dig. Om juristen har fler frågor, blir du kontaktad kostnadsfritt.

3

Avtal levereras

Avtalet skickas till dig som bilaga via e-post eller som brev.

Allt klart!

Nu kan du vara säker på att du fått ett juridiskt korrekt avtal upprättat av en Jurist.

Köp nu! Betala senare med