• Ändra fritt i 14 dagar
  • Nöjdhetsgaranti
  • Kostnadsfri rådgivning
  • Alltid fasta priser

Köpeavtal

Står du inför ett större köp? Då kan du behöva ett köpeavtal. Skriv ett köpeavtal hos oss digitalt som är anpassat efter ditt köp. Våra jurister upprättar och skräddarsyr avtalet efter dina behov, för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Alla köp ser olika ut. Avtalet ska finnas som ett bevis för att båda parterna ska känna trygghet. Se till att säljare och köpare är överens om hur avtalet ska utformas. Ska du köpa något som är av stort värde? Gäller det en bostad, bil, djur eller möbler? Skriv ett köpeavtal, oavsett situation!

Köpeavtal

995 kr

Ett köpeavtal är ett betydelsefullt bevis för att ett köp har skett. Det skapar trygghet mellan båda parterna, då båda parterna vet vad som förväntas av köpet.

Skriv online
Vi garanterar ett juridiskt korrekt avtal, skräddarsytt av en jurist. Fernando Cisternas Jurist / Partner

Så här funkar det

1

Svara på frågor

Svara på frågorna i vårt avtalsformulär. Betala sedan tryggt och smidigt med Klarna.

2

Jurist upprättar avtalet

En Jurist skräddarsyr avtalet åt dig. Om juristen har fler frågor, blir du kontaktad.

3

Avtal levereras

Avtalet skickas till dig bifogat via e-post eller som brev på posten.

Allt klart!

Nu kan du vara säker på att du fått ett juridiskt korrekt avtal upprättat av en Jurist.

Vanliga frågor om Köpeavtal

Ett Gåvobrev ska du upprätta om du ska ge en gåva. Ett köpeavtal upprättas när köpet sker mot betalning.

Det är aldrig rekommenderat att använda lågpris- eller gratismall som du hittar online, då du inte vet om det passar din/er unika situation och det unika köpet. Med ett köpeavtal som skrivs av Jurida kan du känna dig säker att alla formkrav uppfylls, då en jurist skräddarsyr avtalet efter dina behov.

Ibland kan det krävas ytterligare åtgärder i samband med köp. T.ex. om du köper en fastighet måste en lagfartsansökan göras. Eller om man köper en bil så måste nya ägaren registreras. Du kan alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig i din unika situation.

Fler vanliga frågor

Vad tycker våra kunder?

Hur fungerar vårt formulär när du skriver köpeavtal?

För att skriva ett köpeavtal fyller du i vårt avtalsformulär med frågor gällande köpeavtalet. För att det ska anpassas så bra som möjligt för ditt köp fyller du i vad köpet gäller och hur betalningen ska ske. Då får du känna dig trygg och köpeavtalet är hållbart inför framtiden. Blir du osäker på hur du ska besvara frågorna så kan du enkelt ringa upp oss, vi finns här om det skulle finnas någon osäkerhet.

När du fyllt i frågorna väljer du sedan leveranssätt, få det enkelt utskrivet och klart skickat till din brevlåda eller bifogat till din e-post. Sedan skräddarsyr våra jurister ditt avtal och skickar iväg det. Du har alltid 14 dagar på dig att justera ditt avtal om de skett några eventuella ändringar.

Bra att tänka på

Alla köpeavtal ser olika ut beroende på vad du ska köpa. Därför är det viktigt att kolla upp om du behöver något mer. Exempelvis om du ska köpa en fastighet så behöver du ansöka om lagfart. Har du fler frågor kan vi alltid hjälpa dig att se över ditt behov av ett köpeavtal. Kontakta oss på Jurida idag!

Köp nu! Betala senare med