Kontakta oss | Skräddarsydda Juridiska Avtal Online | Jurida.se

Kontakt

Telefon:
0771-777 999
Öppet alla dagar 8-20

E-post:
info@jurida.se

Huvudkontor:
Jurida AB
Kivra: 559145-1629
106 31 Stockholm

Organisationsnummer:
559145-1629

Vi finns i hela Sverige

Jurida är en digital Juristbyrå. Det betyder att vi är rikstäckande och finns tillgängliga i hela Sverige. Oavsett om du befinner dig i Smygehuk eller vid Treriksröset, finns vi tillgängliga på chatten, telefon och mejl. Trots att vi är digitala, är vi i allra högsta grad personliga när det kommer till vår relation med dig som kund, där vi värdesätter modern Juridik i kombination med förstklassig service.

Skicka förfrågan

Vi på Jurida

Martin Kramar
VD / Partner

Jag vill kunna erbjuda ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att upprätta avtal på, där du som klient ska lita på ett professionellt och personligt bemötande. Tanken med Jurida är att skapa en digital juridisk plattform där man är säker på att det alltid är en erfaren jurist bakom jobbet.

Marina Storelv Karlsen
Jurist

I mitt arbete som Jurist värdesätter ja en öppen och ärlig dialog med mina klienter. Att kunna göra juridiken och i synnerhet familjerätten mer lättillgänglig och mindre kostsamt är min största drivkraft. Jag hjälper dig gärna i förebyggande syfte för att undvika framtida konflikter.

Sandra Jona
Juristassistent

Som juriststudent är jag nyfiken och ser det verkliga behovet av familjerättsliga avtal i ett samhälle som är under ständig förändring. Det är båda inspirerande och viktigt att kunna hjälpa människor med att bespara tid, pengar och onödiga konflikter.

 

Amanda Sörensen
Kundansvarig B2B

Mitt uppdrag är att hitta spännande samarbeten med företag, förbund, organisationer och föreningar, där ni kan erbjuda era kunder/medlemmar ett av Sveriges bästa juridiska erbjudande. Jag brinner för att hitta kreativa lösningar.

Köp nu! Betala senare med